Boek
Nederlands

De kinderboerderij

Pauline Oud (auteur)
+1
De kinderboerderij
×
De kinderboerderij De kinderboerderij

De kinderboerderij

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Een peuterboek met flapjes vol ontdekkingen over de kinderboerderij. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Op de kinderboerderij is zo veel te ontdekken! Welk dier heeft veertjes? Wie heeft de langste staart? En waar komen die eitjes vandaan?
Onderwerp
Boerderijen
Titel
De kinderboerderij / tekst en illustraties Pauline Oud
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2021
10 p. : ill.
ISBN
9789044843194 (hardback)

Over Pauline Oud

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en Betty Sluyzer. In totaal illust…Lees verder op Wikipedia

Suggesties