Boek
Nederlands

Altijd dichtbij

Mark Janssen (auteur)

Altijd dichtbij

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Oma is er niet meer…Wat doe je met een gemis dat alleen maar groter wordt als je probeert minder te missen? Ze had gezegd: ‘Als je verdrietig bent, omdat ik er niet meer ben, ben ik juist heel dicht bij je.’ Dan kom je er langzaam, beetje bij beetje, achter dat degene van wie je houdt nooit echt weg is. Dat je overal tekenen kunt zien van de liefde, de aandacht, de aanwezigheid van die ene die lij
Onderwerp
Grootouders, Rouwproces
Titel
Altijd dichtbij / tekst en illustraties Mark Janssen
Auteur
Mark Janssen 1974-
Taal
Nederlands
Uitgever
Rotterdam: Lemniscaat, © 2020
[28] p. : ill.
ISBN
9789047712640 (hardback)

Over Mark Janssen

Marcus Jacques Agnes (Mark) Janssen (Eijsden, 24 juli 1974) is een Nederlandse illustrator.

Hij studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Na zijn afstuderen in 1997 vestigde hij zich als fulltime illustrator in Valkenburg a/d Geul, waar hij een atelier aan huis heeft.

Mark maakt illustraties voor zowel kinderen als voor volwassenen. Vanaf zijn eerste kinderboek Mijn vriend de sjeik van Ulf Stark (Lemniscaat 1997) tot aan 2016, werkte hij aan 350 kinder- en prentenboeken voor bijna alle grote Nederlandse en Belgische uitgeverijen. Heel wat van zijn boeken vonden reeds hun weg naar het buitenland en werden vertaald in meer dan 10 talen. Ondertussen verschenen ook de eerste boeken voor beginnende lezers waarvoor hij zowel de tekst als de tekeningen leverde.

Lees verder op Wikipedia