Boek
Nederlands

Bram en het droomengeltje

Lucinda Riley (auteur), Harry Whittaker (auteur), Marie Voigt (illustrator)
+1
Bram en het droomengeltje
×
Bram en het droomengeltje Bram en het droomengeltje
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Lucinda Riley schrijft samen met haar zoon Harry Whittaker voor kinderen de Beschermengel-serie. Harry bracht de eerste jaren van zijn leven door op het Ierse platteland, met een slechte televisieverbinding (en zeker geen iPad). Lucinda vermaakte hem daarom door eindeloos verhaaltjes te vertellen. Dat zorgde ervoor dat ook Harry zich ontpopte tot verhalenverteller en een bekroonde radiopresentator
Titel
Bram en het droomengeltje
Auteur
Lucinda Riley Harry Whittaker
Illustrator
Marie Voigt
Taal
Nederlands
Uitgever
Haarlem: Xander, 2020
58 p. : ill.
ISBN
9789401613163 (hardback)

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, Noord-Ierland, 16 februari 1968) is een Iers schrijfster van historische fictie en een voormalig actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, studente dramaturgie, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze heeft veel gereisd, vooral in het Verre Oosten.

Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven. Ze publiceerde haar eerste roman twee jaar later.

Ze publiceerde haar eerste zeven romans onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Ze begint de cyclus in 2013.

Lucinda Riley verdeelt haar leven, met haar man en vijf kinderen, tussen haar huis aan de kust van Norfolk in het oosten van Engeland en haar huis in de Provence op het schiereiland Saint-Tropez.

Lees verder op Wikipedia